Webshop uitgelicht: Maxifleur Kunstplanten

Webshop uitgelicht: Maxifleur Kunstplanten

Naast het runnen van een eigen webshop ben ik ook gek op het ontdekken van andere toffe shops. Daarom heb ik deze nieuwe rubriek in het leven geroepen! Hier zal ik steeds een nieuwe, inspirerende webshop uitlichten. Geen grote, bekende merken, maar juist toffe webshops die ik onlangs heb ontdekt en die wel wat meer aandacht verdienen! Dit keer is het de beurt aan Maxifleur Kunstplanten.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben dol op mooie planten in huis. In de woonkamer is inmiddels een complete plantenhoek ontstaan en zelfs mijn thuiskantoor is een soort urban jungle geworden. Het enige probleem? De planten blijken steeds niet zo dol op mij te zijn. Hoe hard ik mijn best ook doe, op de een of andere manier overleven planten het nooit lang bij mij. Soms overlijden ze zelfs al na 2 weken. Terwijl ik toch echt keurig elke week een rondje met de gieter doe. Mijn vriendinnen en collega’s zijn hier inmiddels van op de hoogte en geven mij voor mijn verjaardag dan ook altijd één van de meest makkelijke planten op aarde: een cactus of een vetplantje. Maar ook bij deze planten krijg ik het voor elkaar om ze dood te laten gaan. Gelukkig heb ik daar nu eindelijk een oplossing voor gevonden: de webshop Maxifleur.

Kunst, niet kitsch

Bij Maxifleur vind je een enorm assortiment aan allerlei soorten kunstplanten (meer dan 10.000!). En stop, ik weet wat je nu denkt: dat ziet er toch hartstikke nep uit? Maar het mooie is: deze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden! Zo kun je kiezen uit prachtige Monstera en Alocasia planten, maar ook cactussen, bamboe en zelfs hangplanten. Met name de hangplanten zouden super staan op mijn nieuwe rotan kast in de woonkamer. Maar ook in de badkamer zijn kunstplanten natuurlijk ideaal, want ze hebben geen zonlicht nodig en zijn vochtbestendig. Hieronder een paar van mijn favorieten:

Een paar van mijn favoriete kunstplanten van Maxifleur

Zien deze planten er niet té leuk uit? Ook handig: in de webshop kun je ze op allerlei verschillende manieren bekijken. In 3D, gecombineerd met verschillende potten en soms zelfs in verschillende interieurs. Ze lijken op het eerste oog misschien iets duurder, maar als je bedenkt dat ze forever meegaan ben je eigenlijk dus veel goedkoper uit dan dat je telkens een nieuwe plant moet kopen. Plus: als je op vakantie gaat hoef je ook niemand de zware taak te geven om te zorgen voor je geliefde planten. Hoe handig? Voortaan dus geen gehannes meer met de gieter, frustratie om dode bladeren en gedoe met te veel/ te weinig zonlicht. Het enige onderhoud wat deze planten nodig hebben is af en toe een doekje om het stof eraf te halen. I can do that.

Heb jij kunstplanten in huis of ben jij wél gezegend met groene vingers?

 

Dit artikel bevat een samenwerking

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (31), shoe-aholic, chocoladelover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *