Webshop uitgelicht: LeukVerpakt

Webshop uitgelicht: LeukVerpakt

Naast het runnen van een eigen webshop ben ik ook gek op het ontdekken van andere toffe shops. Daarom heb ik deze nieuwe rubriek Webshop uitgelicht in het leven geroepen! Hier zal ik steeds een nieuwe, inspirerende webshop uitlichten die ik onlangs heb ontdekt. Geen grote, bekende merken, maar juist toffe webshops die wel wat meer aandacht verdienen! Dit keer wil ik je graag kennis laten maken met LeukVerpakt.

Deze toffe webshop heb ik onlangs ontdekt via Instagram. Ik kwam een post met super tof panterprint cadeaupapier tegen dus je begrijpt dat ik niet wist hoe snel ik op die Volg button moest klikken 😉 LeukVerpakt is de webshop van Petra en hierin verkoopt ze alles om van cadeaus, post, traktaties en nog veel meer iets te maken waar je blij van wordt! En daar is geen woord mee gelogen. Als je alleen al een blik werpt op de Instagram pagina word je toch helemaal vrolijk? De collectie bestaat uit cadeaupapier in originele vrolijke prints, stickers met toffe teksten, verschillende papieren en stoffen zakjes, maar ook washi tape, gekleurde potloden en zelfs notitieblokken met panterprint.

Leuk Verpakt cadeaupapier

Jungle en panterprints

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo’n ster ben in cadeautjes inpakken. Vaak ziet het eruit alsof een kind van 5 het cadeau heeft ingepakt, dus deze webshop geeft voor mij een heleboel inspiratie. Laatst wilden mijn vriend en ik een leuk cadeautje inpakken voor een van onze vrienden, toen we erachter kwamen dat er alleen nog wat restjes Kerst cadeaupapier in de kast lag. Niet handig. Deze webshop had dan ook niet op een beter moment in mijn tijdlijn kunnen verschijnen. Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op zo ongeveer alles met jungle- of dierenprint. Ik werd dan ook ontzettend hebberig bij het zien van alle rollen cadeaupapier in de “dieren” categorie. Voordat ik het wist had ik 4 cadeaupapier rollen in mijn winkelmand zitten. En een notitieblok met panterprintje. Gewoon, omdat ik hem niet kon weerstaan (ondanks dat er nog ongeveer 10 notitieboeken op mijn bureau liggen).

Panterprint notitieblok van de webshop Leuk Verpakt

Leuk verpakt

Mijn pakketje was super snel binnen en je raadt het al.. ook mijn bestelling was echt leuk verpakt met vrolijke stickers. Ook vond ik bij het openmaken nog een kleine verrassing: als extraatje zat er een zakje met allerlei leuke stickers, kaartjes en andere accessoires bij zodat ik mijn cadeautjes voortaan nog leuker kan verpakken! Hoe tof is dat?

Leuk Verpakt stickers en extraatjes

Mocht je van jouw cadeaus voortaan ook een feestje willen maken, of je post een leuke upgrade willen geven? Neem dan zeker even een kijkje in deze mooie webshop!

Ken jij LeukVerpakt al? 

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (31), shoe-aholic, chocoladelover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. 4 mei 2020 / 09:10

  Wat een leuke, nieuwe rubriek! En wat een super toffe webshop, echt hele vrolijke spulletjes. Leuk dat je allemaal stickers cadeau kreeg trouwens. Ik ga ze gelijk volgen via Instagram! 😀

  • Kris
   Auteur
   4 mei 2020 / 13:10

   Dankjewel Anna! Leuk hè? Ik word er ook helemaal vrolijk van! Tof dat je ze ook bent gaan volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *