Webshop uitgelicht: Boho Tiffin lunchboxen

Webshop uitgelicht: Boho Tiffin lunchboxen

Naast het runnen van een eigen webshop ben ik ook gek op het ontdekken van andere toffe shops. Daarom heb ik deze nieuwe rubriek Webshop uitgelicht in het leven geroepen! Hier zal ik steeds een nieuwe, inspirerende webshop uitlichten die ik onlangs heb ontdekt. Geen grote, bekende merken, maar juist toffe webshops die wel wat meer aandacht verdienen! Dit keer is het de beurt aan een heel tof merk waar ik al een tijdje fan van ben: Boho Tiffin.

Als je dacht dat lunchboxen suf waren, dan ken jij het merk Boho Tiffin overduidelijk nog niet. Voortaan hoef je jouw lunch niet meer in een fantasieloos doorzichtig bakje of (nog erger) plastic zakje mee naar kantoor te nemen. Boho Tiffin verkoopt namelijk unieke lunchboxen in de allerleukste en vrolijkste bohemian prints. Denk hierbij aan verschillende dierenprints (zoals panter, yes!), maar ook prachtige bloemenprints en prints met citroenen, pauwenveren en paisley. Naast super stylish nog goed voor het milieu ook, want hoe minder plastic we gebruiken hoe beter.

Sfeerfoto met fruit

Boho Tiffin lunchboxen

De tiffins (oorspronkelijk afkomstig uit India) bestaan uit 3 verschillende lagen. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en vervoeren van huisgemaakte Indiaase gerechten. Eigenaresse Chantal is op het geweldige idee gekomen om deze traditionele tiffins een fashionable upgrade te geven. Daardoor kunnen we nu eindelijk ons ontbijt, lunch en snacks in stijl meenemen! En dat niet alleen: alle boho tiffins zijn namelijk handgemaakt en ecofriendly.

Verschillende lunchboxen van Boho Tiffin

Mijn favoriete Boho Tiffin

Toen ik de vrolijke foto’s van Boho Tiffin voor het eerst op Instagram voorbij zag komen was ik meteen verkocht! En hoewel het erg moeilijk kiezen is tussen al die vrolijke kleuren en prachtige prints, sprong er één voor mij uit: de ‘Oh la la’ tiffin. Dit design is ontworpen door een van mijn favoriete influencers @ramijntje en schreeuwt zo ongeveer mijn naam, want: panterprint, palmbomen én een touch of pink. Kan het nog beter? Ik denk van niet.

Boho Tiffin lunchbox favoriet

Dit model staat dan ook al een hele tijd te pronken op mijn bureau. Want naast super handige lunchboxen zijn de boho tiffins ook gewoon een heel tof interieur item in huis (vind ik). Zonde om weg te stoppen in een keukenkastje. Ik gebruik mijn Oh la la tiffin vooral voor gezonde tussendoortjes en snacks, zoals druiven, mango en aardbeien (maar er heeft ook weleens popcorn in gezeten) en salades. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon je boterhammetjes in meenemen. Of je granola ontbijt. Of wraps. Of je favoriete koekjes. Tsja, wat niet eigenlijk? Leuke tip: op de website van Boho Tiffin vind je een heleboel lekkere recepten en ideeën.

Boho Tiffin met bagstrap

Mix & match

Bijna vergeten te vertellen, maar je kunt jouw boho tiffin nóg leuker maken. Er zijn namelijk ook matching accessoires verkrijgbaar, zoals straps, sleutelhangers en netbags. Zo kun je jouw tiffin helemaal naar je eigen smaak samenstellen.

Kortom: de boho tiffins zijn ideaal om mee te nemen naar je werk, maar ook voor een picknick in het park, dagje strand of pretpark. Want geloof me, als je eenmaal een boho tiffin hebt, dan wil je deze fashionable lunchbox overal mee naartoe nemen 😉

Ken jij de vrolijke lunchboxen van Boho Tiffin al? Welke is jouw favoriet?

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *