Vakantie outfit: Diamonds shirt

Vakantie outfit: Diamonds shirt

Terwijl ik deze post schrijf zit ik op het terras van onze (gehuurde) Spaanse villa, met heerlijk uitzicht op palmbomen en een chill zwembad. Je snapt, ik wil hier nooit meer weg! Zo heerlijk om even tot rust te komen en niets te hoeven doen. Ik heb in 4 dagen tijd al twee boeken uitgelezen, zegt genoeg toch? 😉 Nog een bijkomend voordeel van de Spaanse zon: je kunt hier de leukste, luchtigste outfits dragen. Vaak draag ik op vakantie toch net wat andere (vaak kleurrijkere) outfits dan thuis. Daarom leek het me leuk om vandaag één van die gezellige outfits te delen, natuurlijk mét palmbomen op de achtergrond!

Shine bright like a diamond

Natuurlijk konden de statement shirts uit mijn eigen collectie niet in mijn koffer ontbreken. Vooral het vrolijke Diamonds shirt is een van mijn favorietjes. Door de vrolijke pastelkleuren in het design is ‘ie deze zomer perfect te combineren met kleurrijke rokjes. Zo combineer ik ‘m altijd graag met een mintgroene maxi rok, maar deze keer ging ik voor een luchtig geel rokje. Hello yellow! 

Gek op het Diamonds shirt!

Ook met accessoires kun je op vakantie lekker los gaan. Ik word dan ook meteen helemaal vrolijk van deze hysterische gekleurde sandalen, love it!  Verder draag ik een paar gouden ringen en een lichtblauwe bandana in mijn haar, wat super handig is, aangezien ik hier continu last heb van mega wild beach hair. Tsja, luxeproblemen he.. 😉 Verder nog wat gekleurde nagellak (lichtblauw op m’n tenen en een peachy kleur op m’n handen) en de outfit is compleet. Simpel, maar wel vrolijk én lekker luchtig. Meer heeft je vakantie outfit toch niet nodig?

Love palmtrees! Zoals je ziet hou ik het hier prima nog wel even vol 😉

Wat draag jij het liefst op vakantie? Ook lekker luchtige rokjes en veel kleur of ben je juist meer van zwart en donkere kleuren? Ik ben benieuwd 🙂

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 24 juni 2017 / 5:54 pm

  Wat een leuke outfit!
  Een ontzettend vrolijk rokje!
  En voor wat ik zie een mooie villa. Heerlijk!
  Geniet ervan.

  • 24 juni 2017 / 7:33 pm

   Dankjewel Merle! Ja lekker kleurrijk he 😉 Het is hier inderdaad prachtig, echt genieten! Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *