Outfit: dagje Haarlem

Alhoewel ik door mijn webshop nauwelijks meer kleding in de stad koop (de Mini Store van ZoYou is zowat mijn eigen inloopkast geworden 😉 ) vind ik het toch altijd heerlijk om door mooie steden te struinen en inspiratie op te doen. En waar kan dat nou beter dan in Haarlem? Het stikt er van de leuke conceptstores, om de paar meter vind je hier wel een gezellig koffietentje, aparte interieur- of kledingwinkel of een gaaf restaurant. 

Ik ben wel eens eerder in Haarlem geweest, maar omdat het toch nog wel ruim een uur en een kwartier rijden is vanaf Waalwijk kom ik er helaas niet vaak. Zonde, want het is er zo mooi! Ik vind het een beetje vergelijkbaar met Den Bosch, overal mooie historische gebouwen en een gezellige sfeer. Like it!

Na de autorit hadden we zin in lekker warme thee en koffie. We liepen de eerste beste straat in en kwamen meteen langs tientallen koffietentjes. Uiteindelijk kozen we voor Bistro BIS want: pink details in de Kleine Houtstraat, een gezellig tentje waar je lekker kunt lunchen of smullen van de brownies en verschillende taarten.

Wauw, pretty Haarlem!

Natuurlijk kan ik niet langs deze mooie straatjes lopen zonder even wat outfit foto’s te schieten 😉 Ik draag hier een zwart/witte trui uit de nieuwe collectie van -hoe kan het ook anders- mijn webshop ZoYou. Deze top komt samen met heel veel andere nieuwe musthaves binnenkort online! Verder is de broek van Stradivarius, de jas van Pull&Bear en de schoenen van Tango Shoes.

Ook ’s avonds was er weer volop keus uit sfeervolle restaurants. Enige nadeel: toen wij wilden eten was het nog vrij vroeg (rond 5 uur), dus zat er nog bijna niemand binnen. Totdat we bij dit toffe restaurant uitkwamen: de Thrill Grill. Een gezellige burgertent (van MasterChef Robert Kranenborg!) met een geweldig industrieel interieur.

Die lampen! Als ik nog eens ga verhuizen wil ik ook zo’n stenen muur met zulke lampen of neon lights. Staat zo gezellig!

Je kunt hier uit allerlei verschillende soorten burgers kiezen, ik koos uiteindelijk lekker basic voor de Classic Burger. Hij was lekker en ook niet te groot, wat ik persoonlijk wel fijn vind. Precies genoeg! Als toetje kozen we voor een lemon meringue pie en een rosé. Dit taartje was zooo heerlijk trouwens, echt een aanrader! Ik zag net dat de Thrill Grill ook in Amsterdam zit en dit jaar zelfs naar Tilburg komt. Goed nieuws voor alle Brabantse lekkerbekjes onder ons!

Kortom: een gezellig dagje weg dus! En oja, wat ik uiteindelijk heb gekocht? Een roze nagellakje en een pastelroze velvet tulbandachtige haaraccessoire, that’s it. Die laatste zal je binnenkort vast nog voorbij zien komen op de blog 😉

Ben jij wel eens in Haarlem geweest? En wat is jouw favoriete (shop)stad?

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *