NEW IN: Nike sneakers

NEW IN: Nike sneakers

Een nieuw seizoen vraagt niet alleen om nieuwe kleding musthaves, maar ook om nieuwe sneakers 😉 Ik loop het liefste de hele dag op sneakers, lekker comfy en het geeft elke outfit meteen een leuke, casual uitstraling. En onder het mom: you can never have enough sneakers wilde ik voor de lente graag een nieuw paar pastel sneakers. Na een tijdje online speuren kwam ik op de Facebookpagina van Sneakerjagers deze fantastische Nikes tegen:


Je begrijpt, ik was meteen verliefd! Gelukkig zijn mijn gebeden verhoord, want vorige week kreeg ik ze cadeau voor mijn verjaardag! Kun je mijn gezicht al voor je zien? Ik had een dikke smile van oor tot oor! En ook al heb ik deze beauty’s pas een week, we zijn nu al onafscheidelijk 😉 . Ik draag ze het liefst onder een donkergrijze of zwarte skinny jeans, met een comfy sweater of juist met mijn nieuwe favoriete ruffle blouse. Door de lichtblauwe kleur passen ze eigenlijk overal bij, loooove them!

De sneakers zijn afgewerkt met elastiek aan de achterzijde, je schiet er dus makkelijk in. Met de veters kun je ze zo strak of los dragen als je zelf wil. Ik zit zelf altijd tussen maat 38 en 39 in, dus ik heb van deze sneakers maat 38,5 en dat is perfect! Ze zitten heerlijk!

Mocht je zelf ook helemaal verliefd zijn geworden (super begrijpelijk), het zijn de Nike Air Max Thea Flyknit en ze kosten €140. Ze zijn er in verschillende kleuren, van zwart en donkergroen tot roze en bordeauxrood. Echt een aanrader voor de sneakerfreaks onder ons!

Vinden jullie deze Nike sneakers ook zo tof? Welke sneakers staan er op jouw wishlist voor de lente?

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *