Mijn obsessie: de skater skirt

Je kent het wel.. er hangen 100 kledingstukken in je kast, maar toch pak je er 9 van de 10 keer weer hetzelfde item uit. Ik ben een kledingstuk vaak na drie keer dragen al helemaal beu (heel erg I know), maar mijn zwarte leren skater rok draag ik minstens één keer in de week. Al maanden bijna een jaar lang. Hij is gewoon zo lekker makkelijk te combineren en staat echt overal leuk bij! En blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt, want ik heb ‘m voor de webshop inmiddels al wel 180x bijbesteld en steeds is ‘ie binnen no time weer uitverkocht.

Zoals ik al zei draag ik deze rok zo graag omdat ‘ie super makkelijk te mixen en matchen is met zo ongeveer alle truien, blouses en shirts die er bestaan. Maar stiekem is er nog een andere reden waarom ik een klein beetje obsessed ben met deze musthave. Hij bedekt namelijk precies de delen van mijn lichaam die ik graag bedekt wil hebben. Mijn billen en bovenbenen zijn in verhouding met de rest van mijn lichaam namelijk best huge en als ik een skater rok draag zie je hier bijna niks meer van! Alle aandacht wordt namelijk op de taille gevestigd, I like!

Heel leuk allemaal, maar.. hoe kan ik deze rok dan precies combineren?

Hoor ik je al denken. Deze vraag krijg ik namelijk vaker van mijn webshop klantjes. Nou, heel simpel! In de winter draag ik ‘m nu bijvoorbeeld vaak met een lekker warme trui (die ik dan half in de rok stop) of met een fancy blouse en kort jasje erop. Een panty (eventueel met leuk printje) en stoere laarsjes eronder en je look is compleet. Hakken kunnen natuurlijk ook, voor het geval je een spannende date op de planning hebt staan. Straks als het weer warmer wordt (can’t wait) kun je de rok dragen met leuke statement t-shirts, blote benen en sneakers. Geloof me, met deze musthave kun je alle kanten op. En ik heb toevallig goed nieuws als je ook fan bent van skater skirts, want ik heb deze zwarte leren variant deze week weer in alle maten aan kunnen vullen in de webshop!

Welke musthave uit jouw kledingkast is jouw favoriete item aller tijden?

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *