Ladiesnight: you’re invited!

Ladiesnight: you’re invited!

Je zou het misschien nog niet helemaal zeggen als je nu naar buiten kijkt, maar de lente komt er toch echt al bijna aan! En bij een nieuw seizoen horen natuurlijk: nieuwe musthaves! Daarom zijn we vorige week op inkooptrip geweest en hebben we weer de allerleukste lente musthaves verzameld in onze Mini Store in Kaatsheuvel. Mooie ruffle blouses, pasteltinten, gestreepte tops, fijne rokjes en nog veel meer!

Hieronder alvast een kleine sneak peek:

Hiervan krijg je toch mega veel zin in de lente?! Veel items staan dus nog niet online, maar zijn op woensdagavond 29 maart en donderdagavond 30 maart al wel in ons winkeltje in Kaatsheuvel te shoppen. Natuurlijk wil ik jou ook graag uitnodigen! Op deze speciale shopping avonden kun je de allernieuwste musthaves bekijken en al meteen shoppen met korting! Daarnaast krijg je ook een gratis cadeautje bij je bestelling mee naar huis en wordt er voor een hapje en drankje gezorgd 🙂

WAAR & WANNEER:

Woensdagavond 29 maart & donderdagavond 30 maart
Tijd: Vanaf 19.00u
Adres: Beethovenstraat 6 in Kaatsheuvel

Wil jij er ook graag bij zijn? Zet jezelf dan hier op aanwezig en laat via een mailtje naar info@zoyou.nl of hieronder in een reactie weten op welke avond jij erbij bent.

Zie ik je dan? 🙂

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *