Interieur inspiratie: perzisch tapijt

Ik woon alweer bijna een jaar in mijn appartement in Waalwijk en ben er nog steeds mega blij mee! Vorig jaar in augustus werd ik via de woningbouwvereniging uitgenodigd om bij dit appartement te gaan kijken. Ik was toen nog niet echt heel serieus op zoek, dus ik ging meer kijken ‘voor de grap’ en uit nieuwsgierigheid. Maar je raad het al.. ik werd opslag verliefd! Op de mooie houten vloer, hoge muren en ramen (ca. 3 meter hoog!), het balkon en vooral ook het ruimtelijke gevoel. Ik voelde me er vanaf de eerste minuut meteen thuis en dus stond ik een paar dagen later totaal onverwachts met de sleutels van mijn eerste eigen appartement in mijn handen. Wat ook betekende dat ik ineens binnen één week alles moest inkopen. Van een bank, kledingkast, bureau, eettafel en stoelen tot een koelkast, oven, wasmachine, televisie en dan heb ik het nog niet eens over accessoires (het leukste gedeelte). Het enige wat ik al had was mijn bed haha. Anyways, ik was een jaar geleden helemaal weg van de Scandinavische stijl en dat zie je ook wel terug in mijn appartement: stoelen en tafels met schuine poten, veel hout, hier en daar een cactus en natuurlijk hét bekende Ikea kleed met grafisch zwart/ wit print. Vind ik nog steeds super leuk, maar toch mis ik nog een beetje kleur. En zo kom ik bij mijn nieuwste obsessie: het kleurrijke “Perzische” tapijt.

Ik kan mezelf uuuuren vermaken op Pinterest, typ “persian rug” in en je krijgt de mooiste interieurs. Hier word je toch super vrolijk van? Ik ben zelf vooral fan van kleden met pasteltinten.

Een paar dagen geleden heb ik hier de hele woonboulevard al voor afgezocht, maar helaas zonder resultaat. Uiteindelijk bleek er een super mooi exemplaar (voor een fijn prijsje) gewoon online te staan in de webshop van Wehkamp! Ik heb ‘m gisteren besteld en net een melding gekregen dat ik ‘m al op kan halen, dus ik ben mega benieuwd hoe ‘ie er in het echt uitziet en of hij bij mijn nieuwe grijze hoekbank past ;-). Ik hou jullie op de hoogte!

Wat vinden jullie van deze kleurrijke vloerkleden? En hoe ziet jouw interieur eruit? Ik ben benieuwd! 

Volg:
Kris
Kris

1 Comment

  1. 7 augustus 2017 / 07:53

    Zeer origineel en interessant! Ik ben nu op zoek naar verschillende interieur ideeen omdat straks ga ik verhuizen. Nou, ik wilde altijd een perzisch tapijt hebben en ik moet zeggen dat inderdaad het perfect bij een Scandinavische stijl past! Als ik doe ga wel kopen zal ik zekerlijk ervoor goed zal moeten zorgen. Ik wil al verhuizen om alle deze idee├źn te implementeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *