Backstage: Nieuw concept

Eén van de leukste dingen aan mijn blog vind ik dat ik jullie op de hoogte kan houden van alles wat er rondom mijn webshop speelt. Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet ben ik gek op mode en altijd op zoek naar unieke en betaalbare musthaves voor mijn webshop. Maar dan wel nét even andere mode items dan bij de grote winkelketens. Want zeg nou zelf, stiekem balen we er toch allemaal van als je op straat of op een feestje iemand tegenkomt met precies hetzelfde topje? Dat is mij in ieder geval meerdere keren overkomen ;-). Daarom opende ik 5 jaar geleden (de tijd gaat zooo enorm snel!) de digitale deuren van mijn webshop ZoYou. Stad en land zocht ik af naar de meest leuke én betaalbare mode musthaves, geïnspireerd op de laatste trends, maar dan nét even anders dan bijvoorbeeld bij H&M of Zara.

Hartstikke leuk natuurlijk, maar inmiddels bestaan er zoveel webshops dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Toen ik net met mijn webshop begon in 2011 was het nog best uniek om een eigen webshop te hebben. Tegenwoordig zie je ook in de winkelstraten steeds meer winkels met hetzelfde concept: trendy, betaalbare mode. Leuk, het nadeel is alleen dat je als (web)winkelier niet meer zo uniek bent.

Daarom wil ik het anders gaan doen en heb ik een tof nieuw concept bedacht! Ik ben er zooo enthousiast over en er achter de schermen al een tijdje druk mee bezig. Het liefst zou ik het natuurlijk allemaal meteen aan jullie willen vertellen, maar dat moet nog even wachten tot de lancering ;-). Die staat trouwens begin 2017 (rond eind januari/ begin februari) al op de planning! Wat ik wel alvast kan laten zien is een kleine sneak peek van het moodboard, zo krijg je toch al een beetje de sfeer van het nieuwe concept mee:

En… al enig idee? 😉

Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden! Het is nogal wat.. na 5 jaar de boel ineens omgooien. Dat gaat natuurlijk ook niet zomaar. Om te beginnen hebben we nog de huidige collectie die niet helemaal meer binnen het nieuwe concept past. Dus dat betekent: mega SALE! Als je mijn webshop volgt kun je het bijna niet gemist hebben, de afgelopen weken heb je zowat alles kunnen shoppen voor maar €15! Een beetje met pijn in mijn hart, maar ach.. het is voor een goed doel en zo kunnen we jullie ook weer blij maken natuurlijk. Inmiddels hebben we de eerste items voor het nieuwe concept al ingekocht en ik kan niet wachten om ze aan je te laten zien! Misschien laat ik binnenkort al wel een sneak peek zien op Instagram ;-).

Daarnaast moeten alle nieuwe items natuurlijk gefotografeerd worden, krijg de webshop een mini make-over en zijn we druk bezig met nieuwe flyers, retourformulieren, verpakkingsmateriaal etc. etc. Nog genoeg te doen dus, I’ll keep you posted!

Back to work!

Wat denk jij dat ons nieuwe concept gaat worden?

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *