Waarom ik mega veel zin heb in 2018!

Waarom ik mega veel zin heb in 2018!

Wauw dit is gewoon alweer de allerlaatste blogpost van 2017! En ook al was het een jaar met een aantal toffe hoogtepunten (boyfriend leren kennen, eigen modelabel gestart!) kan ik niet wachten op het nieuwe jaar. Want er staan nu al een aantal héle leuke dingen op de planning!

Colombia

Het jaar 2018 kan niet beter beginnen, want eind januari ga ik meteen op reis naar Colombia! Mijn vriend is hier geboren en samen met zijn familie gaan we 2,5 week door dit prachtige land reizen. Tenminste, dat is wat ik om me heen hoor. Colombia schijnt een van de mooiste landen van de wereld te zijn en als ik de foto’s op Pinterest zie is daar niks aan gelogen. We beginnen onze reis in de hoofdstad Bogota en gaan daarna onder andere naar Medellín en Cartagena. Het is mijn eerste verre reis en ik kan echt niet wachten! Mocht je nog tips hebben of plaatsen weten die we echt niet mogen missen, let me know in de comments!

Interieur shopping

Een paar dagen nadat we terugkomen uit Colombia krijgt mijn vriend Tim de sleutels van zijn nieuwe appartement in Hilversum. En hoewel het super jammer is dat we dan niet meer samenwonen (nu wonen we al een aantal maanden samen in mijn appartement in Brabant), is er ook een positieve kant, namelijk: nieuwe interieur items shoppen! Dit is niet per se een van Tims favoriete bezigheden, dus die taak neem ik natuurlijk graag (deels) over 😉

Baby’s!

Nee ik ben niet zwanger, maar.. twee van mijn vriendinnen wel! Zo bijzonder vind ik dat! Toevallig krijgen ze allebei een meisje. Dit zijn de eerste vriendinnen van mij die een kindje krijgen en ik kan niet wachten om die schattige baby girls te ontmoeten 😉

Work plans

Daarnaast staan er wat werk betreft ook leuke dingen op de planning. Zo wil ik in 2018 mijn eerste e-book lanceren over hoe je je eigen webshop tot een succes maakt. Daarnaast wil ik nog meer toffe, inspirerende artikelen schrijven voor deze blog én komen er natuurlijk nieuwe collecties aan voor mijn webshop Treasure label. Can’t wait!

Welke leuke dingen heb jij al op de planning staan voor in 2018?

Alvast een hele fijne jaarwisseling!

 

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *