Re-branding van mijn webshop

Als je mijn webshop al wat langer volgt heb je het vast gezien: precies een maand geleden is Treasure label officieel een tassenmerk geworden! Na lang wikken en wegen heb ik eind 2019 besloten om te stoppen met het verkopen van kleding. Dat betekent dat ik me vanaf dit jaar volledig richt op mijn passie: de fairtrade tassencollectie! Hierbij hoort natuurlijk ook een nieuwe webshop, mét nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Go big or go home, right? ;-) De uitstraling van Treasure label mocht allemaal wel wat strakker en iets minder roze. Begrijp me niet verkeerd, ik ben een echte pink lover, maar omdat de tassen al zo lekker kleurrijk zijn mocht de nieuwe huisstijl wel wat strakker. Iets volwassener, dat is misschien het juiste woord. Benieuwd?

Tadaaa.. dit is dus het nieuwe logo geworden! Nog steeds met een herkenbare diamant, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Heel blij mee! En dat is maar goed ook, want het logo is toch een soort van visitekaartje van je bedrijf. Het komt overal terug: op de website, social media, hangtags, stickers, flyers en natuurlijk op de visitekaartjes zelf.

Met een van mijn favoriete tassen uit de collectie!

“Waar is jouw leuke tas van?”

Deze vraag krijg ik inmiddels bijna wekelijks (van onbekenden!) op straat, want je snapt dat mijn eigen favoriete Treasure tas en ik onafscheidelijk zijn ;-). Super tof om zulke leuke opmerkingen van onbekende meiden te ontvangen natuurlijk! Maar helaas had ik tot vorige week nooit een leuk visitekaartje wat ik ze mee kon geven. Tot nu dan! Van Studentendrukwerk mocht ik namelijk mijn eigen visitekaartjes ontwerpen from scratch. In hun handige Online Editor tool is dat super makkelijk én ook nog eens leuk om te doen! Toen ik eenmaal tevreden was over het ontwerp en de bestelling had voltooid, lagen de gloednieuwe visitekaartjes een paar dagen later op de deurmat. En ik moet zeggen: ik was heel blij verrast!

De voorkant van het visitekaartje…
… en de achterkant!

Je ziet het misschien niet helemaal goed op de foto’s, maar de visitekaartjes zijn glanzend en gemaakt van dik papier, waardoor het net pasjes lijken. Net een beetje anders dan een standaard visitekaartje dus, I like it! Daarnaast heb ik er ook nog een handig opbergdoosje bij ontvangen waar ik de visitekaartjes in kan bewaren.

Naast visitekaartjes kun je bij Studentendrukwerk nog veel meer laten bedrukken. Wat dacht je van een scriptie, eigen magazine, je eigen geschreven e-book, maar ook kaarten, spandoeken, posters, foto’s, kalenders en zelfs bierviltjes! En dat allemaal voor fijne prijzen. Enne.. je hoeft trouwens helemaal geen student te zijn om hier te kunnen bestellen hoor (ben ik ook niet natuurlijk). Ook als je bijvoorbeeld voor jouw webshop nieuwe flyers of roll-up banners wil laten bedrukken ben je hier aan het juiste adres.

Inmiddels heb ik in al mijn tassen al een stapel visitekaartjes gestopt. Ik ben voortaan helemaal klaar voor al die leuke vragen op straat! Kom maar op 😉

Heb jij ook visitekaartjes voor jouw webshop? Zo ja, waar deel jij ze allemaal uit?

 

Dit artikel bevat een samenwerking 

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (31), shoe-aholic, chocoladelover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. 13 maart 2020 / 10:41

  Wat gaaf dat je nu alleen de dierenprint tassen verkoopt, ik vind ze zo leuk! En wat is je nieuwe logo mooi geworden 😀

  • Kris
   Auteur
   15 maart 2020 / 18:55

   Ah wat leuk om te horen, lief! Dankjewel! 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *