Op naar Colombia!

Op naar Colombia!

Morgen is het eindelijk zover: om 09.30u stap ik samen met mijn vriend en zijn familie in het vliegtuig naar Colombia! We piepen er “even” voor bijna 3 weken tussenuit. Ik kan echt niet wachten om door dit mooie land te gaan reizen. We beginnen onze reis in de hoofdstad Bogota, waar we 4 dagen zullen verblijven. Omdat Bogota heel hoog ligt en er daardoor 30% minder zuurstof is dan hier in Nederland is het goed om eerst even rustig te wennen. In Bogota staan er onder andere een city tour en een bike tour op de planning, heel veel zin in! Daarna gaan we door naar Honda en Armenia, waar we onder andere gaan paardrijden. Verder reizen we ook nog door naar Medellín en Cartagena. We sluiten de reis af op een prachtig eiland, Isla Encanto. Dit schijnt echt een paradijs te zijn, dus ik ben heel benieuwd!

Natuurlijk ga ik deze geweldige reis helemaal vastleggen op foto’s en video. Ik heb vorige week nog snel een geheugenkaartje van 128 GB gekocht, dus dat moet helemaal goed komen ;-). Op Instagram zal ik proberen om tussendoor zoveel mogelijk foto’s te posten. Dus mocht je ook benieuwd zijn naar Colombia, volg me daar dan zeker even. Op de blog zal het wat rustiger zijn de komende weken, maar natuurlijk zal ik als ik terug ben een uitgebreid verslag delen!

Zie ik je op Instagram? 😉

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. 24 januari 2018 / 9:12 am

  Wauw wat tof! Super leuk <3
  Geniet ervan!
  Liefs,
  Evelien

  • Kris
   Auteur
   24 januari 2018 / 9:27 am

   Jaaa zoveel zin in! Ben heel benieuwd naar alles 🙂 Dankjewel!

 2. 24 januari 2018 / 9:55 am

  Wat gaaf dat je naar Colombia gaat! Ik ben heel benieuwd naar je foto’s!

  • Kris
   Auteur
   24 januari 2018 / 12:53 pm

   Jaaa can’t wait! Ik ga proberen zoveel mogelijk te delen , vooral op Instagram 🙂 Ben ook heel benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *