Nieuwe plannen voor 2018

Nieuwe plannen voor 2018

De eerste week van 2018 zit er alweer op, tijd voor een korte update! Misschien ben je al begonnen met goede voornemens of heb je nieuwe doelen voor jezelf gesteld. Voor mij staat 2018 in het teken van het maken van keuzes. Ik wil en doe namelijk zoveel! Zo ben ik influencer marketeer bij Blog Brains, heb ik een eigen modemerk en zet ik 3 blogartikelen per week online op deze blog. En dat is dan alleen nog maar werk 😉 Allemaal super leuk om te doen, maar soms (oké, best vaak) heb ik het idee dat er veel te weinig uren in een dag zitten om alles te kunnen doen wat ik wil doen. Maar eigenlijk is dit onzin, het gaat er meer om dat je keuzes maakt en tijd vrij maakt voor de belangrijkste dingen. Dus dat is mijn goede voornemen voor 2018!

Treasure Label

Opgeruimd kantoor = opgeruimd hoofd!

Zo heb ik een heleboel toffe ideeën voor mijn label Treasure. Ik wil dit namelijk uitbouwen tot veel meer dan alleen een webshop. Naast het verkopen van statement sweaters en shirts met grappige, herkenbare designs wil ik vrouwen ook echt kunnen helpen. Hoe? Op de foto kun je al een heeele kleine hint zien. Meer ga ik nog even niet verklappen 😉

De eerste week van januari heb ik vooral gebruikt om het idee dat al in mijn hoofd zat goed uit te werken. Het concept staat, de huisstijl is omschreven en nu ben ik achter de schermen druk bezig met een aantal voorbereidingen. Dat betekent vooral dat ik hier meer tijd aan zal gaan besteden en er mogelijk iets minder artikelen op deze blog zullen komen. Maar natuurlijk ga ik nog steeds mijn best doen om 3 artikelen per week te schrijven! En houd ik je op de hoogte van mijn nieuwe plannen 🙂

Heb jij ook al spannende plannen en/of doelen gesteld voor het nieuwe jaar? Let me know in de comments, ik ben heel benieuwd waar jullie allemaal mee bezig zijn!

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *