Nieuwe liefde: roze Nike Huarache sneakers

Nieuwe liefde: roze Nike Huarache sneakers

Naast ondernemen en het runnen van een eigen webshop schrijf ik ook graag over mijn mode obsessies en de laatste trends. Hoe kan het ook anders met een eigen mode webshop? 😉 Zoals je hiernaast in mijn “bio” misschien al hebt gelezen heb ik naast kleding ook een grote liefde voor schoenen! Ik heb dan ook niet voor niets bij twee verschillende schoenenmerken gewerkt. Waar ik vroeger vooral nog op hoge hakken van minimaal 10 cm rondwandelde (hoe dan?) ben ik nu vooral fan van comfortabele sneakers. Maar dan wel in een opvallende kleur of met een tof detail. Mijn nieuwe liefde op schoenengebied? Roze Nike Huarache sneakers!

Pretty in pink

Als je mij een beetje kent (of goed naar de lay-out van deze blog hebt gekeken) weet je dat ik een kleine pink crush heb. Roze velvet stoelen, roze kussens, roze notitieboeken, roze truien, een roze muur.. van alles wat roze is gaan mijn ogen al glinsteren. Ja, zelfs nu ik net 28 ben geworden is mijn liefde voor roze nog niet voorbij. Begrijp me goed, mijn kledingkast en mijn interieur bestaan echt niet alleen maar uit roze items (daar zorgt mijn vriend wel voor, die roze muur en bank kreeg ik er helaas echt niet doorheen). Maar van een touch of pink word ik wel gelukkig. Dat is dan ook de reden dat ik deze lichtroze Huarache sneakers echt niet kon weerstaan. Ook al was ik totaal niet op zoek naar nieuwe schoenen. I guess it was meant to be…

Nog een reden dat ik zo dol ben op deze nieuwe aanwinst? Naast het feit dat ze roze zijn, lopen ze ook nog eens heerlijk! En geen gedoe met veters, want door de elastieken band sluiten ze perfect aan zoals de muiltjes van Assepoester. Ik combineer deze roze vrienden het liefst met een donkere skinny jeans en bijpassende roze/ lila sweater voor een comfortabele look. Maar ook onder mijn favoriete mom jeans staan ze super in combinatie met een gezellig statement shirt. Doordat ze lekker licht zijn (zowel in kleur als gewicht) zijn ze prima de hele lente door te dragen, dus kom maar op met de zon en zwierige rokjes. Ik ben er klaar voor!

Wat is jouw laatste mode aankoop? En heb jij ook een kleine crush op de kleur roze (please say yes)?

Dit artikel bevat een samenwerking

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (31), shoe-aholic, chocoladelover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *