Mijn home office

Als eigenaar van een webshop (en parttime blogger 😉 ) werk ik regelmatig thuis. Toen ik 1,5 jaar geleden op zoek was naar een appartement wilde ik dan ook per se een extra kamer die ik als kantoor kon inrichten where all the magic happens. Uiteindelijk kwam ik het appartement tegen waar ik nu woon en alles was perfect: hoge muren, houten vloer, goede ligging en genoeg ruimte. Maar helaas geen extra kamer. Toch was ik vanaf de eerste seconde meteen verliefd geworden op deze plek, dus stond ik een week later al met de sleutels van mijn gloednieuwe crib in mijn handen. Gelukkig is de woonkamer groot genoeg om ook te kunnen werken. Vandaag laat ik je mijn werkplek zien!

Ik hou van een cleane, witte werkruimte met hier en daar wat kleurrijke accessoires. Gelukkig valt er veel licht naar binnen doordat deze werkruimte grenst aan het balkon met een hoog raam (aan de rechterkant) en door het raam boven mijn bureau. Handig met foto’s maken, een fijn plekje dus! Vooral met het bureau ben ik mega blij, hij is namelijk verstelbaar. Meestal zet ik ‘m op de stand hierboven en begin ik de dag met staand werken. Heb ik toch het idee dat ik iets “gezonder” bezig ben dan de hele dag zitten haha. Verder is ‘ie stevig en wit, dus hij past perfect bij de rest van mijn interieur. Hij komt trouwens gewoon van de IKEA!

Een paar onmisbare essentials op mijn bureau: notitieboekje, mijn telefoon en cactussen. Oké de cactussen zijn misschien niet bepaald onmisbaar, maar ik vind ze gewoon erg gezellig staan ;-).

Het bewijs van mijn notitieboekjes verslaving! Er liggen altijd minstens een stuk of 6 notitieboekjes op mijn bureau en daarnaast heb ik nog een hele verzameling in het kastje onder mijn bureau verstopt. En geloof het of niet, maar ik schrijf op het moment in every single one of them. Eén boekje is voor notities voor de webshop, één voor het nieuwe concept, één voor de blog (oké ik heb er stiekem 2 voor blog ideeën), één boekje is voor happy thoughts (de Happiness planner van de Hema) en dan nog eentje voor in mijn tas. Alles kan natuurlijk ook makkelijk in 1 of 2 boekjes worden opgeschreven maar zo houd ik beter overzicht en kan ik mijn verslaving beter verantwoorden.

En tot slot nog één van mijn favoriete items in mijn “home office”: dit kleurrijke Perzisch tapijt! Dit kleed had mijn moeder ergens voor €10 op de kop getikt, heel blij mee. Geeft het toch een gezellige huiselijke sfeer en hij matcht perfect met de stoel!

Ook al zou ik in de toekomst graag een apart kantoor aan huis willen hebben (het is toch fijn als je de werkdag echt af kan sluiten door de deur achter je dicht te doen) ben ik heel blij met mijn fijne werkplekje!

Werk jij ook regelmatig vanuit huis? En hoe ziet jouw home office er dan uit?

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *