Happy vibes #05: gekleurde huisjes & een cadeautje voor mezelf

Happy vibes #05: gekleurde huisjes & een cadeautje voor mezelf

Het is zondag en dat betekent: tijd voor een nieuw happy vibes artikel! In deze rubriek deel ik elke week kleine & grote geluksmomentjes en vertel ik wat mij inspireert. Dit kan met mijn werk te maken hebben, maar het kunnen ook persoonlijke dingen zijn. Gewoon, omdat het belangrijk is om stil te staan bij alle positieve dingen, hoe klein of groot ze ook zijn. Afgelopen week was ik de helft van de week nog op vakantie in Spanje en lag er een leuk cadeautje op de deurmat te wachten toen ik thuiskwam ;-). Genoeg happy vibes dus!


1. Gekleurde huisjes

Als je mij ergens blij mee kunt maken, dan zijn het wel gekleurde huisjes. Ja echt. Vorige week zondag begon de dag al redelijk vroeg in Spanje. We vertrokken ’s ochtends eerst naar Benidorm (waar ik overigens niet zo’n mega grote fan van ben) en reden daarna door naar Villajoyosa. En jongens, wat is dit een geweldig plaatsje! Het staat bekend om alle vrolijk gekleurde huisjes en ligt aan een prachtig strand. Ik heb ongeveer zo’n 375 foto’s gemaakt en keek mijn ogen uit. Zoveel leuke kleurtjes, daar word ik helemaal vrolijk van. En ook niet onbelangrijk, deze huisjes zijn natuurlijk een geweldige setting voor de perfecte Instagram foto 😉 I know.. #socialmediaverslaafd

Niet mijn meest charmante foto (inclusief klauwenhandje), maar wel gezellig 😉

2. Samen genieten

Diezelfde zondag gingen we ook nog iets anders leuks doen, namelijk the boyfriend van het vliegveld ophalen! Hij kwam de laatste dagen van de vakantie ook nog even mee genieten van de Spaanse zon en snacks. Echt super gezellig en fijn dat hij ook nog even lekker tot rust kon komen.

3. Netflix

Helaas was het op de dinsdag iets minder mooi weer in Spanje (lees: een beetje wolken en 10 regendruppels maar nog steeds zo’n 28 graden), dus vonden we dat reden genoeg om “even” binnen te Netflixen. Omdat het verder mega warm was in Spanje en we een buitenkeuken hadden kwamen we verder eigenlijk nauwelijks binnen, alleen om te slapen. Maar goed, voordat we het wisten waren we “onze serie” The 100 aan het bingewatchen en waren we zo’n 5 uur later door alle seizoenen heen. Dachten we. Want toen we een paar dagen later thuiskwamen bleek dat er nog een vierde seizoen op Netflix staat wat we helemaal over het hoofd hadden gezien. YAY! Ik kan daar oprecht heel blij van worden haha. Herkenbaar?

4. Reacties op de winactie

Als je mijn webshop op social media volgt kan het je bijna niet ontgaan zijn: er staat sinds vrijdagmiddag een geweldige winactie online. Je kunt namelijk bovenstaand setje winnen: het populaire Mermaid Off Duty shirt en deze mega grote opblaasbare mermaid staart. Blijkbaar vinden jullie het net zo tof als wij, want er stromen sinds vrijdag zo ontzettend veel leuke reacties en aanmeldingen binnen. Héél leuk om te zien! Doe jij nog niet mee maar zie je jezelf deze zomer al wel heerlijk dobberen op deze mermaid staart? 😉 Je kunt nog een week meedoen aan de winactie via deze link. Op zondag 9 juli wordt de winnares bekend gemaakt op de social media kanalen van ZoYou.

5. Babe, you got this

Aan al het moois komt een eind, zo ook de vakantie. Donderdagochtend vertrokken we mega vroeg (midden in de nacht) weer naar Nederland. En alhoewel ik het niet fantastisch vond om na 2 uurtjes slaap weer terug te komen in de regen, vond ik het thuiskomen dit keer toch niet heel erg. Er lag namelijk een heel fijn pakketje op me te wachten: het boek Babe, you got this. Ik volg Emilie van Hashtag Workmode (één van de schrijfsters van dit boek) al een tijdje op Instagram dus ik wist al dat dit boek eraan kwam. Helaas werd het precies op de dag dat ik naar Spanje vertrok pas uitgebracht, dus heb ik het op vakantie besteld. Ik kan niet wachten om alle inspirerende verhalen van girlbosses te lezen!

6. Nieuwe energie

Misschien nog wel het allerfijnste: door de vakantie heb ik echt weer nieuwe energie gekregen. Voor de vakantie zat ik er een beetje doorheen qua werk. Ik wilde veel te veel (en door mijn perfectionisme vond ik alles wat ik deed vaak niet goed genoeg) en door teveel druk heb je er op een gegeven moment dan wat minder plezier in. Maar nu heb ik weer zin om aan de slag te gaan en dat is maar goed ook, want er moet een hoop gedaan worden. Binnenkort zal er het een en ander gaan veranderen binnen de webshop, beginnen we met het ontwerpen van designs voor de nieuwe Treasure collectie (yay!) en heb ik grootse plannen met de blog! To be continued… 😉

 

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Reactie

  1. 5 juli 2017 / 7:15 am

    Wat een super leuke happy vibes! Ook ik heb meegedaan aan de winactie en vind je collectie super!

    En wat een leuke huisjes op vakantie, hou van dit soort plekjes!
    Ben heel benieuwd ook naar het boek! 🙂

    Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *