Happy vibes #03: happy customer foto’s, shoppen & vakantie!

Happy vibes #03: happy customer foto’s, shoppen & vakantie!

Het is zondag en dat betekent: tijd voor een nieuw happy vibes artikel! In deze rubriek deel ik elke week kleine & grote geluksmomentjes en vertel ik wat mij inspireert. Dit kan met mijn werk te maken hebben, maar het kunnen ook persoonlijke dingen zijn. Gewoon, omdat het belangrijk is om stil te staan bij alle positieve dingen, hoe klein of groot ze ook zijn. Afgelopen week had ik een enorm drukke, hectische week achter de rug. Gelukkig waren er ook nog wat lichtpuntjes 😉 Vandaag deel ik alles waar ik deze week happy van werd!

1. Vriendinnetje back home

Eén van mijn beste vriendinnen is afgelopen zondag na 9 maanden in het buitenland weer thuis gekomen, yay! Ze heeft samen met haar vriend een mega toffe reis door Azië en Amerika gemaakt. Heel gaaf natuurlijk, maar stiekem ben ik ook wel heel blij dat ze weer lekker terug in Nederland zijn. Afgelopen week hebben we dus eindelijk weer bij kunnen kletsen met onze (nu bijna complete) vriendinnengroep, gezellig!

Knapperds in de statement shirts van mijn Treasure collectie! Van links naar rechts: Christy met het Mermaid shirt, Dyonne met het Cactus shirt (lees hier haar toffe blog over het shirt!) en Femke met het Mermaid shirt.

2. Happy customers

Afgelopen week ontving ik een aantal foto’s van happy customers en social influencers met hun favoriete Treasure shirts. En echt, het is zo ontzettend cool om anderen helemaal happy met jouw designs te zien! Daar word ik zo vrolijk van! Afgelopen week raakten de eerste maten zelfs al uitverkocht, dus hebben we de 3 bestsellers: Mermaid Off Duty, Don’t Look Back en I Need Space shirts opnieuw bijbesteld bij onze fabrikant. En goed nieuws: want ze zijn nu al binnen en staan allemaal weer in alle maten online!

3. Shoppen

Natuurlijk word ik er zelf ook vrolijk van om lekker te shoppen, welk meisje niet?! Omdat ik een eigen webshop heb kom ik eigenlijk helemaal niet meer zo vaak in de stad. Voor de vakantie had ik echter nog wel wat dingetjes “nodig”. Zoals lekker wijde, luchtige broeken, nog meer rokjes en een nieuwe zonnebril. Zo gezegd, zo geshopt. Je zal deze nieuwe aankopen ongetwijfeld nog tegenkomen op de blog 😉

4. Klein geluksmomentje

Afgelopen week had ik een enorm drukke week, zowel op het Blog Brains kantoor als met de webshop. Dit komt onder andere ook omdat ik a.s. dinsdag al in het vliegtuig stap naar Spanje! Zoveel zin in! Maar dat betekent wel altijd dat het in de periode daarvoor altijd mega druk is, zeker met een eigen bedrijf moet er natuurlijk heel wat vooruit gepland worden. Woensdag zat ik er dan ook even helemaal doorheen, maar toen ik ’s avonds na een lange dag werken thuis kwam vond ik een lief briefje van de boyfriend op tafel mét 2 guilty pleasures van mij: Red Bull en M&M’s een XL zak.  Zo lief, je begrijpt dat ik natuurlijk weer meteen een glimlach op m’n gezicht kreeg 😉

Beste ooit: tropische palmtrees!

5. VAKANTIE!

Need I say more? Wie wordt er nu niet intens gelukkig van vakantie? Ik in ieder geval wel! 😉 Op dit moment ben ik druk bezig met (veel te veel) kleding bij elkaar te rapen en in m’n koffer te proppen. Dat is altijd weer een dingetje, voor 10 dagen vakantie neem ik het liefst 25 outfits mee. Je weet namelijk maar nooit waar je allemaal nog terecht komt… 😉 Be ready voor een heleboel fijne tropische foto’s de komende tijd op de blog!

Ga jij deze zomer ook nog lekker naar de zon? En waar werd jij afgelopen week happy van? Deel jouw happy vibes in een reactie!

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *