Happy vibes #02: jullie toffe reacties & allereerste verkooppunt voor mijn collectie!

Happy vibes #02: jullie toffe reacties & allereerste verkooppunt voor mijn collectie!

Het is zondag en dat betekent: tijd voor een nieuw happy vibes artikel! In deze rubriek deel ik elke week kleine & grote geluksmomentjes en vertel ik wat mij inspireert. Dit kan met mijn werk te maken hebben, maar het kunnen ook persoonlijke dingen zijn. Gewoon, omdat het belangrijk is om stil te staan bij alle positieve dingen, hoe klein of groot ze ook zijn. Misschien heb je vorige week het eerste happy vibes artikel al gelezen, vandaag deel ik alles waar ik deze week happy van werd!

1. Toffe reacties

Waar ik nog wel het aller vrolijkst van werd afgelopen week waren de super leuke reacties op mijn vorige blogartikel met blogtips. Het ging over hoe je als blogger het beste bedrijven kunt benaderen. Ik had ‘m woensdagavond nog snel online gezet en kreeg meteen al super veel positieve reacties, zowel bij de comments onder het artikel als op Facebook en zelfs via de chat van mijn webshop. Zo leuk om te horen dat het artikel nuttig is voor veel bloggers, ik ben zeker van plan om nog veel meer artikelen met blogtips te schrijven. Als je suggesties hebt, let me know in de comments!

2. Notitieboekjes

Wie mij al wat langer kent weet dat ik een lichtelijke obsessie / verslaving heb met notitieboekjes. Ik kan nooit, maar dan ook nooit, een boekenwinkel of HEMA inlopen zonder met een tof vormgegeven notitieboekje naar buiten te lopen. Ik heb er denk ik wel 15 tot 20 liggen en ik schrijf in ze allemaal. Wat super onhandig is, want zo vergeet ik wat ik waar in op heb geschreven. Maar goed, ik vind ze gewoon te leuk om te hebben en word er altijd vrolijk van. Plus: het komt altijd wel een keer van pas 😉 Zo liep ik afgelopen week met mijn vriend de HEMA in (eigenlijk om een scheerapparaat voor hem te zoeken), maar stond ik na 10 minuten weer met dit leuke én spotgoedkope notitieboekje bij de kassa. Can’t help it.

3. Gekleurde nagellak

Nu het alweer een tijdje lekker tropisch zomerweer is in Nederland gaan ook de sandalen weer aan en dat betekent: vrolijk gelakte nagels! Op mijn tenen heb ik op dit moment een pastel paars kleurtje en op mijn handen -natuurlijk- licht roze. Staat zo gezellig en vrolijk! 😉

Nomadism: wandering concept store

4. Nieuw verkooppunt!

Nog iets mega tofs wat afgelopen week is gebeurd: onze Treasure t-shirt collectie is vanaf vandaag ook te koop bij Nomadism! Ons allereerste verkooppunt, yay! Nomadism is een wandering concept store en opgericht door onderneemster Gonneke. Met het awesome busje hierboven is ze elk weekend te vinden op de grootste festivals en markten door heel Nederland en België. Hoe tof?! Haar doel is om mensen blij te maken en  te laten zien dat je uit de menigte kan stappen. De vrijheid om jezelf te zijn en dragen wat je mooi vindt. Daar staat Nomadism voor. En hoe goed past dat bij onze Treasure collectie? Ik zag meteen een match en Gonneke gelukkig ook! Vandaag staat ze op de Swan Market in Rotterdam, dus mocht je in de buurt zijn, ga het zeker even checken! Dan kun je de Treasure shirts ook meteen in real life bekijken en passen, zo tof 🙂 Hier vind je een overzicht van alle events waar Nomadism te vinden is.

De binnenkant van de Nomadism bus, hoe cool?!

Ik vond het weer een enorm leuke week! Nu nog 1 weekje hard werken en dan ga ik al op vakantie, zoveel leuks om naar uit te kijken!

Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd: waar werd jij afgelopen week happy van? Deel jouw happy vibes in een reactie!

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *