Happy vibes #01

Happy vibes #01

Bij deze wil ik een nieuwe rubriek het leven in roepen: happy vibes! Vanaf nu deel ik elke week kleine & grote geluksmomentjes en vertel ik wat mij inspireert. Dit kan met mijn werk te maken hebben, maar het kunnen ook persoonlijke dingen zijn. Gewoon, omdat het belangrijk is om stil te staan bij alle positieve dingen, hoe klein of groot ze ook zijn. Daarom deel ik vandaag graag alles waar ik deze week happy van werd!

1. Het is juni!

Wow ligt het aan mij of vliegt de tijd echt voorbij?! Het is gewoon alweer juni, een van de leukste maanden van het jaar! Niet in de laatste plaats omdat dat betekent dat ik over 2,5 week (!) al op vakantie ga naar Spanje. Even lekker ertussenuit. Zon, zee, strand, palmbomen, cocktails, chillen op een floatable flamingo.. alleen bij de gedachte word ik al helemaal vrolijk 😉 Ik kan niet wachten om dat vliegtuig in te stappen!

2. Pakketjes inpakken

De nieuwe Treasure t-shirt collectie staat nu ruim een week online en direct na de lancering kwamen de eerste bestellingen al binnen. Zo leuk om te zien wat jullie favoriete shirts zijn en ze naar hun nieuwe eigenaressen te verzenden 😉 Je begrijpt dat ik hier heeeel happy van word! Vooral omdat we de shirts zelf ontworpen hebben, dat maakt het extra leuk. Heb jij ook al een shirt uit de Treasure collectie besteld? Post dan een foto met de hashtag #mytreasuretee en win jouw eigen ontworpen t-shirt!

Happy vibes: bestellingen inpakken

Oja nog een leuk nieuwtje, alleen dit weekend (t/m maandag 5 juni) kun je jouw favoriete shirt zonder verzendkosten shoppen met de code HAPPYWEEKEND!

3. Angst overwonnen

Degenen die mij goed kennen weten dat ik een grote angst heb voor bloed en naalden. En als ik grote angst zeg, dan bedoel ik ook echt dat ik hier ONTZETTEND MEGA DOODSBANG voor ben. Alleen door eraan te denken kan ik al flauwvallen. Zo ging ik een paar maanden geleden nietsvermoedend een moedervlek onder mijn borst laten checken bij de dermatoloog. Deze moedervlek heeft er altijd gezeten en heb ik eerder laten checken, maar de laatste tijd was hij wat groter geworden en veranderd van kleur. Gelukkig was het niets ernstigs, maar ik kreeg van de dermatoloog toch als advies om ‘m voor de zekerheid weg te laten halen. En je raadt het al.. tijdens dit gesprek viel ik al flauw. Ja echt. Je kunt je dus voorstellen hoe erg ik ertegenop keek om ‘m daadwerkelijk weg te laten halen. Naalden in mijn lijf? Brr.. Echt ver-schrik-ke-lijk vind ik dat.

Nu was het vorige week eindelijk zover. Vanaf het moment dat ik binnenkwam heb ik heel hard muziek op m’n kop gezet (John Mayer, daar word ik gelukkig enigszins rustig van 😉 ) en m’n ogen stijf dichtgeknepen zodat ik niets hoefde te zien of horen. Na een klein kwartiertje zat “de operatie” er alweer op (I know eigenlijk stelt het niks voor maar probeer dat mijn hersenen maar eens wijs te maken) en kon ik na een tijdje weer op m’n benen staan. Je begrijpt: ik was hysterisch happy toen het erop zat 😉 Toch een soort van angst overwonnen!

4. Semi samenwonen

Mijn vriend gaat voor zijn werk verhuizen naar het “Hoge Noorden” (Hilversum) en ik woon in Brabant. Helaas heeft hij daar nog geen huis gevonden (tips, anyone?) en als tussenoplossing komt hij nu een paar weken bij mij “logeren” aka semi samenwonen. Haha ik vind het in ieder geval hartstikke gezellig dat we nu elke avond The 100 op Netflix kunnen bingewatch-en ;-).

Nieuwe “roommate” 😉

5. Lekker lang weekend

En natuurlijk last but not least.. het heerlijk lange pinksterweekend! Ik gebruik het weekend vooral om thuis wat op te ruimen (en geloof me, dat is hard nodig, door de drukte met werk heb ik hier de afgelopen weken gewoon geen tijd voor gehad), wat te werken en de boyfriend te helpen met verhuizen. Lekker relaxed dus, fijn!

Wat doe jij dit weekend? En waar werd jij afgelopen week happy van? Deel jouw happy vibes in een reactie!

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *