Happy new hair

Eens in de zoveel tijd wil ik gewoon ineens een ander kapsel. Omdat ik mijn eigen haar helemaal beu ben of omdat ik op social media gewoon een geweldig kapsel tegenkom dat ik dan ook wil. En liefst wel meteen. Zo kwam ik afgelopen weekend dit prachtige kapsel tegen op social media:

Pretty he?

Ik was opslag verliefd! Aangezien het alweer 1,5 jaar geleden is dat ik mijn haar had geverfd was het ook wel weer tijd voor een touch-up ;-). Ik heb donkerblond haar van mezelf, maar verf het al vanaf mijn 14e ongeveer. Vooral omdat ik mijn eigen haarkleur vrij boring vind: het is niet bruin, maar ook net niet blond. Bleh. Daarom wilde ik mijn haar de vorige keer wat blonder aan de onderkant, ik heb toen voor een ombre effect gekozen. Dat heb ik er eigenlijk 1,5 jaar in laten zitten, het groeide mooi uit dus ik vond het wel prima. Klein minpuntje: de onderkant was door de zon etc. inmiddels bijna zo geel als een kanarie geworden. Hoogste tijd voor verandering dus!

Toevallig hadden vriendinnen me pas getipt over Sjiek kappers in Loon op Zand. Ja echt, in dit kleine dorpje zit een mega mooie, sfeervolle kapsalon verstopt. Compleet met sfeervolle stenen muren, een industrieel interieur (ik wil die lampen!) en relaxte stoelen (ook belangrijk!). En dat 10 minuutjes rijden bij mij vandaan! Omdat ik op hun Facebook pagina al de mooiste balayage kapsels van klanten voorbij zag komen durfde ik het eigenlijk meteen aan. Dus zo stuurde ik ze afgelopen zondag meteen een privé berichtje via Facebook (met bovenstaande foto) en kreeg ik binnen een paar minuutjes al antwoord terug dat ik dinsdag de 14e meteen terecht kon. Op Valentijnsdag dus, voor mij dé perfecte manier om mezelf eens goed te verwennen ;-).

Serieus, dit is de kapsalon. Hier zou je toch wel de hele dag willen blijven?! Dat is dan ook precies wat ik heb gedaan. Nouja, de halve dag dan. Mijn behandeling duurde namelijk bijna 4,5 uur (!), maar dan heb je ook wat! Jenny heeft mijn haar gedaan en ze heeft me echt een mega mooi balayage kapsel met ashtones gegeven. Echt, ik ben er zo blij mee! Om je even een beter beeld te geven, hier de voor en na foto’s:
Wat een verschil he?! Mocht je ook een balayage kapsel overwegen (en in het mooie Brabant wonen), dan kan ik je Sjiek Kappers echt aanbevelen!

Wat vind jij van de balayage trend?

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

 1. Mascha
  16 februari 2017 / 6:39 am

  Wat moooi! Mag ik vragen hoeveel deze behandeling je ongeveer kostte?

  • 16 februari 2017 / 7:10 am

   Dankjewel Mascha! Deze behandeling was €120 (inclusief knippen en oxilock plasma). Echt een aanrader 🙂

 2. Kendra
  27 december 2017 / 5:40 pm

  Bij welke medewerkster was jij toen gegaan?

  • Kris
   Auteur
   27 december 2017 / 6:26 pm

   Jenny heeft toen mijn haar gedaan, echt top! Wat voor kapsel wil je nemen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *