Fotoshoot: think pink!

Fotoshoot: think pink!

Wie mij een beetje kent weet: roze is toch wel mijn lievelingskleur. Niet gek dus dat je op deze blog veel roze terug ziet komen. Ook in de huisstijl van mijn eigen fairtrade tassenmerk Treasure label voert roze toch wel vaak de boventoon. En gelukkig ben ik niet de enige, want alle roze tassen vliegen de webshop meteen uit ;-). Omdat de laatste fotoshoot voor Treasure label inmiddels alweer in januari 2020 was (zelfs nog voor de hele coronacrisis, zó lang geleden!), was het vorige week hoog tijd voor een nieuwe fotoshoot! Zoals je misschien in mijn vorige post hebt gelezen heb ik samen met mijn vriend een huis gekocht in Gorinchem. Inmiddels wonen we hier ruim een maand en zijn we al helemaal gesetteld. De fotoshoot wilde ik dit keer graag in mijn nieuwe woonplaats doen, maar aangezien ik hier helemaal nieuw ben had ik geen idee wat een goede locatie zou zijn. Gelukkig kent fotograaf Amber Gorinchem veel beter dan ik en heeft ze hier al vaker geshoot. Uiteindelijk was de keuze dan ook snel gemaakt: bij Jimmy Coffee in Hoog Dalem hebben ze namelijk dé perfecte setting. Het is er net een urban jungle met allerlei toffe planten en cactussen en je raadt het al.. een grote roze muur! Perfecte shoot locatie dus 😉

Treasure label fotoshoot

Het was een super leuke shoot waarbij we in één ochtend zo’n 40 tassen hebben gefotografeerd! Inmiddels heb ik al een sneak preview ontvangen van Amber en die deel ik hier natuurlijk graag met je!

Outfit roze sneakers

Zoals je vast kan raden zie je mijn lievelingskleur ook in mijn kleding vaak terugkomen. Niet te opvallend in een Barbie-achtige outfit natuurlijk, maar een touch of pink is altijd goed. Dit is dan ook een van mijn favoriete looks van de shoot! Vooral de roze sneakers van Omoda zijn toch echt fantastisch? Ze zijn van het merk Notre-V. Leuk zo met een lichte jeans voor in de zomer, maar ik weet zeker dat ik ze ook in het najaar door blijf dragen in combinatie met een donkere broek en beige sweater bijvoorbeeld.

Roze sneakers Notre-V via Omoda.nl

Nu het najaar weer voor de deur staat is dat natuurlijk sowieso een goed excuus om jezelf weer eens op een nieuw paar schoenen te trakteren. Ken jij het merk Notre-V al? Ik kan wel zeggen dat ik hier inmiddels fan van ben geworden! Telkens als ik op de website van Omoda aan het scrollen ben tussen alle nieuwe schoenen blijken mijn favorieten steeds van dit merk te zijn. Ik heb hier ook al toffe western laarsjes van, die heb je wellicht al eerder op de blog voorbij zien komen. Tip dus!

Krijg jij ook zo’n shopping drang bij elk nieuw seizoen? En heb jij stiekem ook een zwak voor roze items? Ik ben benieuwd!

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (31), shoe-aholic, chocoladelover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *