Daar is ‘ie dan eindelijk: de MacBook Pro

Daar is ‘ie dan eindelijk: de MacBook Pro

Ja, je leest het goed. Ik hoor nu pas “bij de club”. Jarenlang was ik beste vrienden met mijn Packard Bell laptop. We hebben samen mijn HBO studie Communicatie overleefd én mijn eerste webshop ZoYou.nl opgezet. Maar na jaren trouwe dienst heb ik vorige week toch afscheid genomen van mijn spierwitte laptop. Want eerlijk is eerlijk: na al die jaren was de liefde toch een beetje bekoeld. Zo kon ik gerust een halve Netflix serie gaan kijken terwijl het ding opstartte en weigerde hij sowieso nog aan te gaan zonder stekker in het stopcontact. Heel irritant. Zeker voor iemand die zo’n beetje alles online doet (een webshop runnen, een blog bijhouden én eerlijk; soms ook de boodschappen).

Nieuwe MacBook Pro

Gelukkig ben ik niet helemaal een Apple newbie. Thuis werk ik namelijk het meest op mijn iMac. Maar omdat ik nu vaak op en neer reis tussen Hilversum en Brabant is het wel zo makkelijk om ook een goede, snelle en lichte laptop te hebben. Stiekem heb ik mijn oog al een tijdje geleden (lees: 3 jaar) laten vallen op een MacBook. Toen ik vorige week weer een half uur moest wachten totdat mijn laptop eens was opgestart was ik het beu. Tijd voor een nieuwe laptop liefde! Als budget had ik zo’n €1000 in gedachten, maar na even online oriënteren kwam ik er al snel achter dat ‘m dat niet ging worden als ik echt voor een MacBook wilde gaan. Helaas. Natuurlijk heb ik nog even getwijfeld om een “gewone” laptop te kopen. Je kunt namelijk prima laptops vinden voor €1000 die precies dezelfde “inhoud” hebben als een MacBook. En toch heeft Apple de afgelopen jaren stiekem mijn hart gestolen. Het werd dus hoe dan ook een MacBook. Omdat ik vaak Photoshop gebruik en grote bestanden moet bewerken viel de MacBook Air al snel af. Na een week lang twijfelen over de schermgrootte heb ik uiteindelijk gekozen voor een 13-inch MacBook Pro. Eerlijk: het is even wennen om op zo’n klein scherm te werken (mijn vorige laptop was 15-inch), maar hij is wel mega handig mee te nemen. We zijn nu al onafscheidelijk ;-).

Kluns

Degenen die mij kennen zullen beamen dat ik vrij onhandig ben. Elke dag laat ik dan ook wel iets uit mijn handen vallen. Dat is dan ook de reden dat er een flinke bumper om mijn iPhone zit (natuurlijk wel in een gezellig tijgerprintje). Vandaag heeft die cover het leven van mijn iPhone nog gered, nadat ik ‘m keihard op de houten vloer liet vallen. Aangezien ik mijn MacBook ook vaak meeneem lijkt het me geen overbodige luxe om deze ook te beschermen met een goede hoes. Zo had ik meteen weer een goed excuus om te googlen naar roze cases en hoesjes met panterprint. Na een tijdje scrollen kwam ik uit bij de MacBook hoezen van Shop4. Daar vond ik dus een lichtroze hardshell cover. Drie keer raden wat de postbode deze week voor pakketje komt brengen…

Welke laptop heb jij en waarom heb je uiteindelijk voor die gekozen? Ik ben benieuwd!

Dit artikel bevat een samenwerking

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (31), shoe-aholic, chocoladelover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. 1 maart 2019 / 09:30

    Super tof dat je nu ook een Macbook hebt! Ik ben ook fan, haha 😀 Dit jaar wil ik graag sparen voor een nieuwe Macbook, want ik wil graag een snellere en lichtere variant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *