Blog make-over 2.0

Blog make-over 2.0

Het was de afgelopen tijd dan misschien een beetje stil op de blog, maar dat betekent niet dat ik alleen maar in een fleece pyjama op de bank popcorn heb zitten wegwerken. Integendeel, eigenlijk waren de afgelopen weken soms zelfs iets té hectisch. Zo is eind oktober de webshop van mijn modemerk Treasure label live gegaan. Super spannend! Als aanvulling op de webshop is er ook een showroom bijgekomen waar inmiddels al een shopping avond is georganiseerd. Naast het runnen van mijn eigen merk ben ik ook nog influencer marketeer bij Blog Brains. Allemaal mega leuk natuurlijk! Toch miste ik het schrijven wel heel erg, dus ben ik eens goed gaan nadenken over welke richting ik op wil met de blog.

Blog thema

Ik zocht nog een beetje naar een duidelijk thema. Er bestaan immers al zoveel toffe fashion, beauty & lifestyle blogs. Ik wil graag schrijven over een onderwerp waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waar ik dag en nacht mee bezig ben. Dat kan dus eigenlijk maar één ding zijn en dat is: online ondernemen! Met jarenlange ervaring met een eigen webshop, bij verschillende andere webshops en als influencer marketeer bij Blog Brains raak ik hier ook niet over uitgepraat. Gelukkig heeft mijn vriend ook een eigen bedrijf, dus kan ik hem de oren van het hoofd kletsen over dit onderwerp 😉 Maar natuurlijk zou ik dat ook graag met jullie delen! Zie deze blog dus voortaan als een soort kijkje in mijn leven als “girlboss”, met handige tips & tricks als het gaat over webshops en bloggen.

Dus.. wat kun je verwachten?

Naast een nieuwe lay-out (wat je misschien al was opgevallen) heb ik ook een blog planning gemaakt. Om het voor jullie (en stiekem vooral ook voor mezelf) lekker overzichtelijk te houden. Klaar voor? Komt ‘ie:

 • Maandag: het begin van een nieuwe week, dus tijd voor fijne girlboss inspiratie! Elke maandag zal er een artikel online komen over ondernemen. Denk hierbij aan blog tips, Q&A’s, inspirerende girlboss interviews en een kijkje achter de schermen bij mijn modelabel Treasure.
 • Woensdag: met een eigen modemerk mag het onderwerp mode natuurlijk niet op deze blog ontbreken. Verwacht artikelen over trends, how to wear (hoe stijl je bijvoorbeeld statement sweaters op een toffe manier), outfits en merken die mij inspireren.
 • Zaterdag: in het weekend is het tijd voor iets luchtigs. Op zaterdag zullen er dan ook luchtige lifestyle artikelen online komen, zoals toffe (werk)hotspots, een column of kantoor interieur inspiratie. Allemaal onderwerpen waar jij (als girlboss) iets aan hebt!

Mijn hoofd zit bomvol met ideeën, dus ik ga mijn stinkende best doen om zoveel mogelijk toffe artikelen te schrijven!

Zijn er nog onderwerpen die jij absoluut terug wil zien? Laat het me weten in de comments!

LET’S KEEP IN TOUCH: INSTAGRAMBLOGLOVINFACEBOOK ☆

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 6 december 2017 / 8:08 pm

  Leuke blog en layout heb je! Kende jouw blog/webshop nog helemaal niet, maar vind die goal digger shirts echt geweldig 😮

  • Kris
   Auteur
   6 december 2017 / 8:40 pm

   Dankje Susan, leuk om te horen! En tof dat je de Goal digger shirts zo tof vindt, past ook perfect bij je aan je blog te zien 😉 Ziet er heel mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *