Behind the shop #1

Van inkopen doen en fotografie tot social media, marketing en klantenservice, er komt heel wat kijken bij het hebben van een eigen webshop! Daarnaast werk ik ook nog eens parttime bij Blog Brains, een bedrijf dat opdrachtgevers koppelt aan bloggers. Omdat ik vaak vragen krijg over het runnen van een webshop lijkt het me leuk om je hier in deze vaste rubriek elke 2 weken een kijkje achter de schermen te geven. Deze week was extra feestelijk: zo was ik dinsdag jarig (party time!) en zijn we afgelopen week weer op inkooptrip geweest om nieuwe lente musthaves voor de webshop te kopen! Scroll snel verder voor alle foto’s en sneak peeks van de nieuwe collectie 🙂

Er is er één jarig, hoera hoera! Afgelopen dinsdag 7 maart ben ik alweer 26 jaar geworden. Vorig weekend heb ik het gezellig bij mij thuis gevierd met mijn lieve familie.

Ik ben zo ontzettend goed verwend op mijn verjaardag! Zo heb ik o.a. deze geweldige Nike sneakers en een reisje naar Boedapest cadeau gekregen!

En bij familie verjaardagen horen.. spelletjes! Ik speel verder eigenlijk bijna nooit spelletjes, maar als we dan met de familie bij elkaar zijn vind ik het wel heel gezellig. En moet ik natuurlijk winnen 😉 Wie kent dit spel ook?

Nog meer reden voor een feestje: afgelopen week behaalden we de 11.000 volgers op Facebook!

Dinsdag was ik écht jarig en werkte ik ’s ochtends op kantoor bij Blog Brains. Daar werd ik door collega’s verrast met een zonnebank cadeaubon, dinerbon en deze geweldige kaart. Hij is op mijn lijf geschreven, aangezien ik al vanaf m’n 25e verjaardag zeur dat ik me soms een oud wijf voel 😉

Cadeautjes & cake op kantoor, gezellig!

’s Middags ben ik gezellig met mijn moeder naar Tilburg gegaan. Daar hebben we deze heerlijke lunch op bij Lokaal Zeven.

Yam! Lokaal Zeven is ook echt helemaal ingericht als klaslokaal, compleet met krijtborden, schoolstoelen, bordspellen en landkaart op de muur. Leuk!

Natuurlijk moest er ook nog even geshopt worden!

Omdat ik in mijn eigen webshop nu geen broeken meer verkoop, moet ik daarvoor voortaan toch ergens anders zoeken. En aangezien broeken mij maar zelden goed passen heb ik zo ongeveer alle broeken uit deze winkel (The Sting) aan gehad. Gelukkig is het niet voor niks geweest, want ik ging met 3 exemplaren de deur uit 😉

Zo verliefd op mijn nieuwe sneakers! En ze matchen toevallig ook nog eens perfect met mijn blauwe fluffy jas 😉

En wat doe je als je jarig bent? Juist.. ’s avonds gewoon nog een keer uit eten!

De volgende ochtend vertrokken we al vroeg naar Amsterdam om nieuwe lente inkopen te doen voor de webshop. Helaas werkte het weer niet zo mee.. alleen maar regen, regen, regen. Bleh.

Inkoopjes doen!

Ondanks dat ik een beetje chagrijnig werd van het druilerige weer, toch super happy met de nieuwe inkopen!

Een deel van de buit 😉 Aan het einde van de dag hangen we alles altijd meteen op in onze Mini Store en verwerken we de voorraad.

Zo, dat ziet er al een stuk vrolijker uit. Ik ben heel blij met alle nieuwe musthaves! Heb ze natuurlijk meteen ook aan mijn eigen garderobe toegevoegd 😉

Zoals deze fantastische blouse! Toen ik donderdag een sneak peek van deze blouse op Intagram postte stroomde de mailbox ineens vol met berichtjes, daarom hebben we ‘m dit weekend gewoon al meteen voor jullie online gezet! Klik op de foto om hem te bestellen.

Ook heel blij mee: we hebben deze bestseller flamingo blouse ook weer bij kunnen bestellen. Hij staat nu dus weer op voorraad in de webshop (klik op de foto).

Dat was het voor deze week! Volgend weekend ga ik al naar Boedapest, daar zal ik natuurlijk ook lekker veel foto’s maken 😉 Ben jij al wel eens in Boedapest geweest en heb je nog tips? Laat het me dan zeker even weten in de comments!

En natuurlijk ben ik ook benieuwd: wat vind jij van deze nieuwe rubriek Behind the shop?

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *