Behind the scenes: fotoshoot (+video!)

Behind the scenes: fotoshoot (+video!)

Afgelopen zaterdag was het dan zover: de fotoshoot voor de nieuwe t-shirt collectie van mijn eigen label Treasure. Super spannend! In het vorige artikel heb ik je al wat verteld over deze collectie. Met het Treasure label wil ik positive vibes verspreiden. Elk item moet letterlijk een treasure in je kledingkast zijn waar je telkens weer een glimlach van op je gezicht krijgt. En daarbij hoort natuurlijk een vrolijke fotoshoot! 

Stress!

Vorige week waren de sample shirts binnengekomen. Altijd een spannend moment, want dan zie je pas echt hoe de t-shirt collectie er uiteindelijk uit komt te zien. Gelukkig was alles helemaal zoals ik het wilde, op één design na. Dit design stond net te hoog op het shirt, waardoor we nieuwe samples aan moesten vragen. En dat betekende: STRESS! Dit was namelijk een aantal dagen voor de fotoshoot. Uiteindelijk kregen we de laatste sample shirts op vrijdagmiddag 16.00u binnen. Precies op tijd voor de shoot van zaterdagochtend, thank god.

Fotoshoot locatie Beachclub Puur

Dé ideale locatie voor onze shoot: Beachclub Puur!

Omdat het een collectie voor aanstaande zomer is moest alles mega snel geregeld worden. En ja, daar komt nog heel wat bij kijken. Ten eerste: de locatie. We wilden een zomerse sfeer in de shoot, maar aangezien we in Nederland leven (en 5 vliegtickets naar Spanje een beetje boven het budget waren) was dit nog best een hele klus. Op een gegeven moment scrolde ik doelloos door mijn Facebook tijdlijn en zag ik een zomerse foto van Beachclub Puur in Drimmelen voorbijkomen. Inclusief palmbomen en strand, perfect! Gelukkig is het hier ook nog eens in de buurt, dus ik ben er de volgende dag meteen naartoe gereden om er een kijkje te nemen en de datum af te spreken. Locatie? Check!✓

De fotografe was gelukkig al geregeld, dus nu de modellen nog. Dit bleek nog best lastig te zijn, omdat we gebonden waren aan één dag. Misschien heb je ons oproepje op Facebook en Instagram een aantal weken geleden al voorbij zien komen. Ik heb enorm veel reacties en privé berichtje ontvangen van modellen en vriendinnen van modellen, super tof! Maar doordat ik een bepaald beeld in mijn hoofd had en we dus vastzaten aan die specifieke datum bleven er nog maar weinig meiden over. Uiteindelijk is alles één week voor de shoot toch goed gekomen! Nu nog een visagiste 😉 Ook vrij lastig te regelen op zo’n korte termijn. Gelukkig was mijn schoonzusje Nicole (die schoonheidsspecialiste is) onze redder in nood en kwam zij de modellen ‘s ochtends vroeg al mooi opmaken. Note to self: de volgende keer minimaal een maand van tevoren alles plannen en zorgen dat de samples eerst binnen zijn.

Make-up fotoshoot

Glam it up 😉

Om 11.00u hadden we met fotografe Nina van NINA Fotografie bij Beachclub Puur afgesproken. We waren iets te laat, maar konden gelukkig meteen beginnen. En jongens, wat hadden we geluk met het weer! De zon scheen heerlijk, waardoor de locatie er nog tropischer uitzag. Weetje, ik kan hier nog een hele lap tekst over typen, maar beelden zeggen meer dan woorden. Daarom hebben we een korte “behind the scenes” movie gemaakt van de fotoshoot (waarbij je meteen een sneak peek ziet van de collectie!). Check hieronder onze “tropische” fotoshoot in 1 minuut!

Het was echt een toffe dag! Nina is echt een top fotografe en wist precies welke sfeer we neer wilden zetten, net als onze modellen Lotte en Danae. Inmiddels heb ik het eindresultaat al gezien en zijn de definitieve foto’s geselecteerd. Ik ben er zo blij mee! Kan niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien 😉 Tot die tijd zullen jullie het nog even moeten doen met wat behind the scenes foto’s:

Modellen fotoshoot

Meet our pretty models! Danae (links) en Lotte (rechts)

Fotografe Nina fotoshoot

Fotografe Nina van NINA Fotografie, topper!

Fotoshoot strand

It’s a tough job but someone’s gotta do it 😉

Fotoshoot Treasure strand

It's a wrap fotoshoot

Yay It’s a wrap!

Heb jij al een it-shirt gespot dat niet in jouw kledingkast mag ontbreken? 😉  

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *