Over mij

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik ben Kristel, 27 jaar en ben gek op lekker eten (voornamelijk sushi en chocolade), schoenen, internet, urenlang (blogs) lezen en natuurlijk: mode! Ik ben dan ook altijd op zoek naar mooie betaalbare musthaves, maar dan net een beetje anders dan de standaard items die je vaak bij de grotere modeketens voorbij ziet komen. Daarom ben ik in 2011 mijn eigen webshop begonnen: ZoYou.nl!

Dat begon eerst meer als een soort hobby naast mijn studie Communicatie, maar is later uitgegroeid tot mijn fulltime baan. In de webshop verzamelde ik de leukste musthaves geïnspireerd op de laatste trends, maar dan nét even anders dan bijvoorbeeld bij H&M of Zara en vooral belangrijk: allemaal voor een heel betaalbaar prijsje.

Treasure label

Enorm leuk om te doen, maar na 6 jaar voelde ik dat het tijd was voor iets nieuws: een eigen modemerk. Mijn droom werd half oktober 2017 werkelijkheid, want toen is de webshop van mijn eigen merk Treasure label live gegaan! De Treasure collectie bestaat uit statement sweaters en shirts met grappige, herkenbare designs en zijn ontworpen met een dikke vette knipoog. Met Treasure wil ik iedereen er elke dag weer aan herinneren dat je trots mag zijn op wie je bent! Compleet met al jouw goede, maar ook mindere eigenschappen en guilty pleasures (hello onweerstaanbare snacks!).

Natuurlijk komt er erg veel kijken bij het opzetten van een eigen modemerk. Van het ontwerpen van de designs, contact onderhouden met leveranciers en de drukkerij, fotoshoots tot (product)teksten schrijven, social media onderhouden, marketing, klantenservice en administratie. Ik krijg vaak mailtjes met vragen van meiden die zelf ook graag een webshop en/of merk willen beginnen of nieuwsgierig zijn naar wat er achter de webshop speelt. Daarom deel ik via deze blog graag regelmatig wat handige tips en een kijkje achter de schermen!

Wat je hier kunt lezen?

Heel veel leuks! Zo komt er elke maandag een Girlboss artikel over ondernemen online, op woensdag kun je een artikel verwachten over trends en toffe merken en op zaterdag is het tijd voor luchtige lifestyle artikelen. Allemaal onderwerpen waar jij (als girlboss) iets aan hebt!

Veel leesplezier!