Over mij

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik ben Kristel, 28 jaar en ben gek op lekker eten (voornamelijk sushi en chocolade), schoenen, internet, urenlang (blogs) lezen en natuurlijk: mode! Ik ben dan ook altijd op zoek naar mooie betaalbare musthaves, maar dan net een beetje anders dan de standaard items die je vaak bij de grotere modeketens voorbij ziet komen. Daarom ben ik in 2011 mijn eigen webshop begonnen: ZoYou.nl!

Dat begon eerst meer als een soort hobby naast mijn studie Communicatie, maar is later uitgegroeid tot mijn fulltime baan. In de webshop verzamelde ik de leukste musthaves geïnspireerd op de laatste trends, maar dan nét even anders dan bijvoorbeeld bij H&M of Zara en vooral belangrijk: allemaal voor een heel betaalbaar prijsje.

Treasure label

Enorm leuk om te doen, maar na 6 jaar voelde ik dat het tijd was voor iets nieuws: een eigen modemerk. Mijn droom werd half oktober 2017 werkelijkheid, want toen is de webshop van mijn eigen merk Treasure label live gegaan! De Treasure collectie bestaat uit statement sweaters en shirts met grappige, herkenbare designs en zijn ontworpen met een dikke vette knipoog. Met Treasure wil ik iedereen er elke dag weer aan herinneren dat je trots mag zijn op wie je bent! Compleet met al jouw goede, maar ook mindere eigenschappen en guilty pleasures (hello onweerstaanbare snacks!).

Natuurlijk komt er erg veel kijken bij het opzetten van een eigen modemerk. Van het ontwerpen van de designs, contact onderhouden met leveranciers en de drukkerij, fotoshoots tot (product)teksten schrijven, social media onderhouden, marketing, klantenservice en administratie. Ik krijg vaak mailtjes met vragen van meiden die zelf ook graag een webshop en/of merk willen beginnen of nieuwsgierig zijn naar wat er achter de webshop speelt. Daarom deel ik via deze blog graag regelmatig handige tips en een kijkje achter de schermen!

Wat je hier kunt lezen?

Vooral heel veel waardevolle tips over het runnen van een eigen webshop en blog! Heb je zelf een eigen webshop of blog en wil je deze graag laten groeien? Check dan de Goaldigger categorie. Ook een aanrader: de rubriek Dagboek van een webshop eigenaresse. Hier geven verschillende inspirerende webshop eigenaressen een exclusief kijkje achter de schermen en laten ze zien hoe zij elke dag hun shop runnen! En ben je benieuwd naar mijn webshop avontuur, hoe mijn kantoor eruit ziet, wat mijn favoriete modetrends zijn (spoiler alert: panterprint!) en wat ik nog voor dromen en doelen heb? Dat vind je allemaal onder Personal & Lifestyle.

Veel leesplezier!

P.S. Heb je zelf plannen voor een eigen webshop, maar geen idee waar je in hemelsnaam moet beginnen? Check dan mijn e-book “In 10 stappen jouw eigen mode webshop”. Hierin leg ik je stap voor stap uit wat er allemaal bij komt kijken, hoe je jouw webshop kunt bouwen, waar je precies inkopen kunt doen, wat er niet in je shop mag ontbreken en hoe je naamsbekendheid kunt opbouwen!