Treasure Talk: de webshop staat ONLINE!

Treasure Talk: de webshop staat ONLINE!

Hoog tijd voor een feestje want eindelijk is het zover: de webshop van Treasure label is live! Na maanden van voorbereiding, hard werken en de nodige struggles is afgelopen weekend mijn nieuwe webshop online gegaan. De shop staat vol met statement sweaters & shirts met grappige en herkenbare designs. Designs met een vette knipoog dus. Treasure is dan ook een fashion label voor alle cool girls die zichzelf niet al te serieus nemen!

Eén van mijn favorieten: de good food good mood sweater

Treasure, that is what you are!

Tegenwoordig moet alles zo perfect mogelijk zijn: op Instagram delen we alleen de highlights van ons leven en photoshoppen we hier en daar een paar vetkwabjes weg. Maar waarom eigenlijk? Jij bent namelijk 100% uniek. Compleet met al jouw goede, maar ook mindere eigenschappen en guilty pleasures (hello onweerstaanbare snacks!).

Ben jij bijvoorbeeld ook niet bepaald een #fitgirl omdat je veel te veel van good food houdt? Vind je het stiekem heerlijk om op vrijdagavond urenlang te Netflixen in je fleece pyjama of heb jij een andere guilty pleasure en schaam je jezelf hier niet voor? Goed zo! Met de Treasure collectie willen we je er namelijk elke dag weer aan herinneren dat je trots mag zijn op wie je bent! Inclusief minder perfecte eigenschappen. Schreeuw het van de daken en deel eens schaamteloos een niet zo awesome selfie 😉

Jezelf volledig accepteren is misschien niet altijd even makkelijk (I know), maar ik hoop dat ik met het Treasure merk hier toch iets aan bij kan dragen. Natuurlijk wel met een flinke dosis humor en zelfspot, met designs als Good food good mood, Serial chiller, Kreng de la crème en Miss baksel. Ik ben benieuwd welk design het beste bij jou past 😉

 

Lookbook

Wie zegt er ook zo’n 50x per dag “laat maar”???

De complete collectie vind je in de webshop. Vergeet ook zeker niet het lookbook te bekijken, want man, wat ben ik blij met alle prachtige foto’s! Natuurlijk ben ik mega benieuwd wat jullie van de nieuwe webshop en collectie vinden!

Laat je me in een reactie weten wat jouw favoriete statement shirt of sweater is? 

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *