Treasure Talk: alles gaat FOUT

Treasure Talk: alles gaat FOUT

Eigenlijk had hier nu een vrolijke post over mijn nieuwe merk Treasure moeten staan. Zoals je in de vorige Treasure Talks hebt kunnen lezen ben ik hier al maanden druk mee bezig en vandaag stond dan eindelijk de lancering van de gloednieuwe Treasure webshop op de planning! Maar zoals de titel al zegt: alles ging deze week fout…

Godver@!$…

De afgelopen week hebben we keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen voor de lancering. Zo moesten de laatste puntjes op de i gezet worden in de webshop, nieuwe flyers & stickers gedrukt worden en ook een aantal technische (lees: saaie) dingen geregeld worden. Het was even flink doorknallen, maar we hadden het gered! Dachten we.. want eind deze week kreeg ik helaas slecht nieuws van de drukkerij: er was intern van alles misgegaan en tot overmaat van ramp had de machine die onze collectie bedrukt het begeven. Noooo, slechtste timing ever. Je begrijpt dat ik natuurlijk direct in de stress schoot. Daarnaast kreeg ik daarna te horen dat er een soort van storing was bij de Rabobank, waardoor de integratie van ons betaalsysteem niet afgerond kon worden. Hoe verzin je het he? En alsof dat allemaal nog niet genoeg was waren er ook nog eens problemen met de hostingpartij van de oude webshop (ZoYou.nl, die inmiddels offline is), maar daar zal ik je verder niet mee vervelen.

Lang verhaal kort: na een aantal (flinke!) vloek momenten heb ik me er maar bij neergelegd. Want zonder volledige collectie en goed werkend betaalsysteem is er geen webshop natuurlijk. Er zat niks anders op dan de lancering van de webshop nog even uit te stellen. Meh.

Wat dan wél goed ging deze week: de nieuwe flyers!

Helaas kan ik jullie onze toffe nieuwe webshop met awesome nieuwe collectie vandaag dus nog niet laten zien. De nieuwe lanceerdatum staat nu gepland op zondag 22 oktober. En tenzij de wereld tegen die tijd ineens compleet vergaat, gaat de nieuwe webshop dan gewoon live! Ik kan nu echt niet meer wachten en ben mega benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. In de tussentijd houd ik je sowieso op de hoogte via Instagram.

Maar als goedmakertje…

komt er vanmiddag wél een toffe winactie online op de Facebook pagina van mijn oude webshop ZoYou (deze pagina verandert binnenkort dus naar Treasure label), waarbij je al een gloednieuw item uit de nieuwe Treasure collectie kunt winnen! Het enige wat je hoeft te doen om hier kans op te maken is de nieuwe Instagram pagina van Treasure label even te volgen. Zie ik je daar? 🙂

Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (29), shoe-aholic, sushilover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *