Dé musthave voor elke girlboss

Dé musthave voor elke girlboss

Waarschijnlijk ging er bij het lezen van de titel al wel een belletje rinkelen, want the one thing dat elke girlboss nodig heeft is natuurlijk: een notitieboek! Liefst een stuk of 4, 5 (of in mijn geval: 20). Want of je nu een eigen blog bijhoudt, een webshop runt of een andere (creatieve) baan hebt: vaak zweven er op de meest onverwachte momenten een hoop hersenspinsels en ideeën rond in je hoofd. En niets is zo irritant dan een goed idee hebben en het later weer vergeten zijn. Ik vind dit dan ook altijd het perfecte excuus om mijn verzameling notitieboekjes uit te breiden.

Girlboss material

Vorige week was ik in de stad op zoek naar leuke cadeautjes voor de feestdagen en liep ik weer eens de Hema in. Normaal gesproken heeft mijn vriend me al vrij snel door als we deze winkel in lopen en weet hij me op tijd weg te trekken bij alle office essentials en hebberigmakende notitieboekjes. Dit keer kon ik “rustig” naar binnen onder het mom van: hier hebben ze vast wel leuke kerst cadeautjes. Je raadt het al: even later kwamen we met twee tassen weer naar buiten. En nee, daar zaten helaas geen kerst cadeautjes in. Wél 2 toffe notitieboekjes én een handige to-do checklist.

Notititeboek Hema

Tadaa.. dit is (een deel van) de buit! Het “All I see is magic” boekje viel me meteen op door de geweldige metallic kaft. Ook aan de binnenkant ziet dit notitieboek er gezellig uit met een vrolijke stippen print. Het andere notitieboek is wat dikker (400 pagina’s) en heeft een stevige kaft met prachtige kleuren. En niet te vergeten een zeer positieve quote, wat natuurlijk een goede reminder is elke dag. Hét perfecte boekje om alle goals voor 2018 in op te schrijven!

Checklist en notitieboek Hema

Verder viel mijn oog ook nog op de glimmende, goudkleurige to-do list met de tekst “It’s a good day to have a good day”. Wat natuurlijk helemaal waar is! Dit blokje heeft super handige pagina’s waar je al je taken kunt opschrijven én afvinken als je ze gedaan hebt. Heel fijn, want ik hou persoonlijk echt van afstrepen. Deze checklist ga ik dan ook voortaan gebruiken voor mijn dagelijkse to-do’s en in de notitieboekjes schrijf ik ideeën op voor de webshop en de blog. Ik kan dus weer even vooruit in het nieuwe jaar! En buiten dat staan deze shiny boekjes natuurlijk ook super op elk girlboss bureau 😉

Heb jij (stiekem) ook een notitieboekjes verslaving en welke is jouw favoriet?

LET’S KEEP IN TOUCH: INSTAGRAMBLOGLOVINFACEBOOK ☆

Volg:
Kris
Kris

Mijn naam is Kristel (31), shoe-aholic, chocoladelover, internetverslaafde en owner & founder van modemerk Treasure label! Mijn motto? If you never try, you’ll never know!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Comments

 1. Tamara Bouchard
  27 december 2017 / 14:21

  Weet je wat ik vaak in voorraad koop AGENDA’S ik weet niet hoe het komt maar ik wissel soms paar keer op het jaar, plus ik heb 1 voor thuis, het werk en voor mijn cursus die start in 2018 september, en denk dat ik er nog ga bij kopen haha! En notie boekjes ben ik ook best erg mee , dus ken je verslaving haha!

  • Kris
   Auteur
   27 december 2017 / 16:59

   Haha ja dat kan ik me ook goed voorstellen! Wat betreft agenda’s doe ik wel alles online, zodat ik automatisch een reminder op m’n beeldscherm of telefoon krijg op het moment dat ik per se iets moet doen (ik heb een geheugen als een zeef dus dat is echt nodig haha). Maar gelukkig ben ik niet de enige met zo’n verslaving 😉 Wat voor cursus ga je trouwens doen in 2018? Ben benieuwd!

  • Kris
   Auteur
   19 januari 2018 / 12:32

   Wat lief! Super leuk Rachel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *