Over mij

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik ben Kristel, 26 jaar en ben gek op lekker eten (voornamelijk sushi en chocolade), schoenen, internet, urenlang (blogs) lezen en natuurlijk: mode! Ik ben dan ook altijd op zoek naar mooie betaalbare musthaves, maar dan net een beetje anders dan de standaard items die je vaak bij de grotere modeketens voorbij ziet komen. Daarom ben ik in 2011 mijn eigen webshop begonnen:  ZoYou.nl!

Dat begon eerst meer als een soort hobby naast mijn studie Communicatie, maar is later uitgegroeid tot mijn fulltime baan. In de webshop verzamel ik de leukste musthaves geïnspireerd op de laatste trends, maar dan nét even anders dan bijvoorbeeld bij H&M of Zara en vooral belangrijk: allemaal voor een heel betaalbaar prijsje.

Enorm leuk om te doen, maar natuurlijk ook erg veel werk. Van inkopen, producten fotograferen, fotoshoots, teksten schrijven tot social media onderhouden, marketing, klantenservice en administratie: er komt een heleboel bij kijken! Ik krijg vaak mailtjes met vragen van meiden die zelf ook graag een webshop willen beginnen of nieuwsgierig zijn naar wat er achter de webshop speelt. Daarom deel ik via deze blog graag regelmatig wat handige tips en een kijkje achter de schermen geven van mijn eigen webshop!

Daarnaast deel ik graag mijn passie voor mode met jullie en zal ik jullie op de hoogte houden van de nieuwste trends en de leukste mode musthaves. Mijn motto is: Life’s a party, dress like it! Of ik nu aan het werk ben, een avondje uit ga met vriendinnen of lekker een avondje op de bank zit, ik vind het altijd fijn om er leuk uit te zien. Op mijn blog vind je dus veel stylingtips, trends, musthaves, tips en een kijkje achter de schermen van mijn webshop.

Veel leesplezier!